Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL]

Milady Record Official

  • Release Date:
  • Viewer: 25,173,046
  • Like Video: 89
  • Dislike Video: 6
  • Video Length: 4minutes : 53second

Download 1

Music Video

  Play Audio :


Description

Official Music Video Title : Pamer Bojo Artist : Nella Kharisma Songwritter : Didi Kempot Album : Duta Nirwana music Vol. 8 "JANGAN NGET - NGETAN" Lirik PAMER BOJO Koyo ngene rasane wong nandang kangen, Rino wengi atiku rasane peteng.. Tansah kelingan kepingin nyawang, Sedelo wae uwis emoh tenan.. Cidro janji tegane kowe ngapusi, Nganti seprene suwene aku ngenteni.. Nangis batinku nggrantes uripku.. Teles kebes netes eluh neng dadaku.. Reff: Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku.. Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku.. Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku.. Nanging kowe lali, Nglarani wong koyo aku.. Nengopo seneng aku, Yen mung gawe laraku.. Pamer bojo anyar Neng ngarepku… Cidro janji tegane kowe ngapusi, Nganti seprene suwene aku ngenteni.. Nangis batinku nggrantes uripku.. Teles kebes netes eluh neng dadaku.. Reff: Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku.. Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku.. Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku.. Nanging kowe lali, Nglarani wong koyo aku.. Nengopo seneng aku, Yen mung gawe laraku.. Pamer bojo anyar Neng ngarepku… Nengopo seneng aku, Yen mung gawe laraku.. Pamer bojo anyar Neng ngarepku… Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved.

keyboard_arrow_up