PAMER BOJO | PURI RATNA - CENDOL DAWET

Afief Sukma Ning Jati

  • Release Date:
  • Viewer: 750,494
  • Like Video: 3
  • Dislike Video: 197
  • Video Length: 4minutes : 45second

Download 1

Music Video

  Play Audio :


Description

PAMER BOJO | PURI RATNA - CENDOL DAWET Judul : Pamer Bojo Cipt : Didi Kempot Penyanyi : Puri Ratna Musik Pengiring : New Kusuma Wardani Audio Professional : Anggara Sound System Klik juga link ini. * TRIO GIPANG - PAMER BOJO https://youtu.be/n8Ng7uv_wHA * SHELA SINDEN CANTIK SMK CENDOL DAWET https://youtu.be/K5WXjUfJnzc * SINDEN CANTIKNYA NEW SEKAR GADUNG https://youtu.be/tLaifinVVdU Lirik Lagu : koyo ngene rasane wong nandang kangen rino wengi atiku rasane peteng tansah kelingan kepingin nyawang sedelo wae uwis emoh tenan cidro janji tegane kowe ngapusi nganti seprene suwene aku ngenteni nangis batinku nggrantes uripku teles kebes netes eluh neng dadaku dudu klambi anyar sing neng njero lemariku nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku nengopo seneng aku yen mung gawe laraku pamer bojo anyar neng ngarepku cidro janji tegane kowe ngapusi nganti seprene suwene aku ngenteni nangis batinku nggrantes uripku teles kebes netes eluh neng dadaku dudu klambi anyar sing neng njero lemariku nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku nengopo seneng aku yen mung gawe laraku pamer bojo anyar neng ngarepku nengopo seneng aku yen mung gawe laraku pamer bojo anyar neng ngarepku

keyboard_arrow_up