PAMER BOJO | PURI RATNA - CENDOL DAWET

Afief Sukma Ning Jati

  • Release Date:
  • Viewer: 583.668
  • Like Video: 3,020
  • Dislike Video: 161
  • Video Length: 4.44

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

PAMER BOJO | PURI RATNA - CENDOL DAWET

Judul : Pamer Bojo
Cipt : Didi Kempot
Penyanyi : Puri Ratna
Musik Pengiring : New Kusuma Wardani
Audio Professional : Anggara Sound System

Klik juga link ini.

* TRIO GIPANG - PAMER BOJO
https://youtu.be/n8Ng7uv_wHA
* SHELA SINDEN CANTIK SMK CENDOL DAWET
https://youtu.be/K5WXjUfJnzc
* SINDEN CANTIKNYA NEW SEKAR GADUNG
https://youtu.be/tLaifinVVdU

Lirik Lagu :

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku




cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

keyboard_arrow_up

Resent Search :


= Song by Country =

 Indonesian  English  Bangla  Hindi  Malayalam  Haryanvi  Chinese  Arabic  Filipino  Deutsche  German  Latin  Punjabi  Portuguese  Thai  Japanese  Russian  Nigerian  Vietnamese  French  Persian  Turkish  Italian  Egyptian  South Indian Movie  South Indian Songs